dimecres, 19 de març del 2008

Visita a Ca l'Arenes

El darrer divendres abans de les vacances de Setmana Santa o de primavera, no vam escriure res a La Carpeta Web. Segurament, però, tampoc ho vam trobar a faltar ja que vam anar a visitar el Centre d'Art de Ca l'Arenes, al centre de Mataró, i a participar d'un Taller a partir de les pintures de Paul Gauguin.

Primer de tot vam fer una volta per l'exposició, i mai tan ben dit això de fer una volta, ja que el tema central de l'exposició és els viatges.

Després vam anar a una sala de baix i la Marta (la monitora) ens va explicar algunes coses de la pintura de Paul Gauguin i de la seva persona. Tot això per fer-nos participar en una activitat de dibuix i pintura!

I moltes de nosaltres vam pensar: no en sabem de dibuixar, no ho hem fet mai, ...

Però la Marta ens va repartir colors, rotuladors, uns llapis, unes gomes, unes cartolines... i després d'unes senzilles orientacions tots nosaltres vam fer el nostre dibuix i el vam pintar.

La veritat es que al final tots i totes estàvem molt satisfetes dels treballs i vam sortir contents de Ca l'Arenes.

Podeu veure un reportatge fotogràfic si cliqueu al damunt de la imatge.

expo2.jpg

Si voleu conèixer una mica el pintor Paul Gauguin i la seva obra, podeu enllaçar-vos a Paul Gauguin (1848-1903), llegir les pàgines informatives i fer les activitats que se us proposen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada