dilluns, 21 d’abril del 2014

Sant Jordi



23 ABRIL - SANT JORDI

1. Mira el vídeo que explica la llegenda de Sant Jordi.


2. Llegeix la llegenda tot clicant l'enllaç següent:


3. Contesta:

     - Quina de les dues versions t'ha agradat més? Per què?
 
     - Com celebres tu la Diada de Sant Jordi? Fas alguna cosa especial?

5 comentaris:

  1. Jo creec que la versio mes completa es la llegenda es la Escrita tè més sentiments senbla mes Explicada i amb molta sabiessa com si fos una Poesia. Que fa mes elegant bonica.Sobre tot la foto de Sant Jordi es molt interessant a mi m' ha agradat mes per que Espresa sentiments molt macos.Jo creec que es molt inportant per Catalunya podia ser Patrimoni cultural com altres coses que Catalunya ofereix per aprende mes coses.

    ResponElimina
  2. La que més m´ha agradat és La llegenda, per que la lectura s'aprecia més,la trobo mes amena el llegir un llibre que no veure una pelicula.
    La diada de San Jordi no fen res especial pero si que em porten les roses els meus fills.

    ResponElimina
  3. San Jordi Ma ha gustado mas el escrito por que lo veo mas craro y me entero mas de las cosas por que tiene la letra mas clara y me quedo mejor ,Con el video no lo entiendo tan claro por que nose entiende tanbien Me gusta san jordi por que me gusta pasear y ves las calles llenade rrosas y de libros mis nietos me trajeron la rosa y yo les conpre un libro

    ResponElimina
  4. Ami m'agrada el vídeo de sant Jordi a Montblanc .
    Perquè se s'explica com es la historia del sant Jordi,el satanàs era molt gros.
    El dia de sant Jordi m' agrada , Perquè a cada dona li regalen la rosa vermella .

    ResponElimina
  5. M´agradat mes l`historia escrita.llegirla es crea una imaginacio´ mes mes creible i fa que el lector se impliqui en la historia en la que avui dia es una tradiccio catalana.El dia de Sant Jordi el valent caballer de la armadura de ferro que va matar al terrible drac per salvar a la bella princesa i despres de la dura lluita li va regalar una rosa tan preciosa com la princesa.

    ResponElimina